SOPIMUSLEIVONTAA AMMATTITAIDOLLA

Ammattitaitomme ja osaamisemme perustuu vahvasti pakasteleivontaan. Olemme kehittäneet toimintaamme vuosien varrella ja tänä päivänä emme tee tuoreleivontaa oikeastaan ollenkaan. Keskitymme pakastepuoleen ja siihen, mitä me osaamme parhaiten. Teemme paljon tuotteita sopimusvalmistuksena ja valmistamiamme tuotteita löytyy ruokakauppojen paistopisteistä ja pakastealtaista, tukkuliikkeiden tarjonnasta sekä myös ravintoloiden ja kahviloiden lautasilta. Todennäköisesti olet siis tietämättäsi jo maistanut meidän tuotteita! Ne ovat olleet ne hyvänmakuiset.

Tuotteidemme tarkoituksena on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman suuri lisäarvo. Sen mahdollistamiseksi viilaamme maun, rakenteen ja ulkonäön viimeistä murua vaille kuntoon ja varmistamme tuotteen palvelevan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan käyttötarkoitusta. Vahvuutenamme ovat pullapohjaiset tuotteet ja sämpylät, joiden valmistuksessa tietotaitomme ja vuosien kokemus pääsevät loistamaan kaikista kirkkaimmin. 

TUOTEKATEGORIAMME

Tästä saat hieman käsitystä tuotteistamme ja siitä minkä parissa työskentelemme, mutta teemme myös paljon muuta. Kenttä missä kuitenkin liikumme on pakasteleivonnaiset ja valmistamme tuotteita raakapakasteena, esipaistettuna pakasteena, esinostatettuna raakapakasteena ja kypsäpakasteena. Näin pystymme vastaamaan kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme tarpeisiin sekä pakastealtaassa, paistopisteessä että tarjoilulautasella. Tuotteiden räätälöinti ja uuden ideointi sekä kehittäminen aihioidemme pohjalta on arkipäiväämme. Kysy siis rohkeasti lisää ja kerromme mielellämme enemmän!

Pullatuotteet

Pullapohjaiset tuotteet ovat kruunumme kirkkain jalokivi. Ne me osaamme hyvin ja uskallamme sen myös sanoa ääneen. Taiomme pulla-aihioistamme lähes mitä tahansa. Mikä pullatuotteitamme kuitenkin aina yhdistää ovat pyöreä muoto, ainutlaatuisen mehevä taikina ja rakkaus lajiin.

Hampurilaissämpylät

Nopeaa ruokaa laadukkaasti. Monipuolinen kirjomme hampparisämpylöitä aina supermehevästä briossista mustaan hamppariin tai kuitupitoiseen moniviljasämpylään tarjoaa varmasti myös teidän tarpeisiin sopivan vaihtoehdon, hodareita unohtamatta. 

Sämpylät ja patongit

On teillä sitten haussa vitriinisämpylä, valmispatonki tai aamiaistarjoilun herkkusämpylät - hyviä uutisia: etsintänne on päättynyt. Sämpylöitä olemme tehneet aikojen alusta asti ja niiden valmistaminen ja kehittäminen onnistuu meiltä varmalla otteella. 

Ruokaleivät

Vuosikymmenten kokemuksella kauraa, ruista, moniviljaa ja vehnää. On palaleipää, limppua ja vuokaa - jokaisen leivän ystävän makuun sopivaa. Vuokaleipämme toimii erinomaisesti myös kolmioleipiä ja toasteja ajatellen.

KOKONAISVALTAISTA LAATUA

Laadukas pulla on tehty hyvistä ja ensisijaisesti kotimaisista raaka-aineista, se maistuu herkulliselta ja näyttää vastustamattoman hyvältä. Se ei kuitenkaan riitä meille. Haluamme toteuttaa myös tuotantoprosessit laadukkaasti, mikä näkyy tehokkuudessa ja työntekijöidemme vahvassa ammattitaidossa. Haluamme myös palvella asiakkaitamme laadukkaasti, mikä toteutuu asiantuntevana asiakaspalveluna, täsmällisinä toimituksina ja luottamuksena meitä kohtaan yhteistyökumppanina. Kaiken toimintamme lähtökohtana ovat aina laatu ja asiakaslähtöisyys. Toimintatapaamme tukien meille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, Avainlippu -merkki ja  FSSC 22000 elintarviketurvallisuuden hallinta- ja laatusertifikaatti, jotka ohjaavat meidän kaikkea tekemistä.