KOKONAISVALTAISTA LAATUA


Laadukas pulla on tehty hyvistä ja ensisijaisesti kotimaisista raaka-aineista, se maistuu herkulliselta ja näyttää vastustamattoman hyvältä. Se ei kuitenkaan riitä meille. Haluamme toteuttaa myös tuotantoprosessit laadukkaasti, mikä näkyy tehokkuudessa ja työntekijöidemme vahvassa ammattitaidossa. Haluamme myös palvella asiakkaitamme laadukkaasti, mikä toteutuu asiantuntevana asiakaspalveluna, täsmällisinä toimituksina ja luottamuksena meitä kohtaan yhteistyökumppanina. Kaiken toimintamme lähtökohtana ovat aina laatu ja asiakaslähtöisyys. 

Toimintatapaamme tukien meille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, Avainlippu -merkki ja FSSC 22000 elintarviketurvallisuuden hallinta- ja laatusertifikaatti, jotka ohjaavat meidän kaikkea tekemistä.

LAADULLISET KULMAKIVET

Kotimaiset raaka-aineet

Aina kuin mahdollista käytämme leivonnassamme kotimaisia raaka-aineita. Meille on päivänselvää, että pääraaka-aineet kuten jauhot, voi ja sokeri ovat kotimaista tekoa. Päätös on meille myös hyvin helppo, koska Suomesta tulee tunnetusti muun muassa maailman laadukkain voi ja Lahden alueelta maailman puhtain vesi.

Palmuöljy

Palmuöljy on tutkitusti haitallista sekä luonnolle että terveydelle ja olemme tehneet yrityksenä linjauksen, että emme käytä tuotteissamme palmuöljyä. Tällä hetkellä jo 95% tuotteistamme on palmuöljyttömiä ja vuoteen 2025 mennessä tulemme olemaan 100% palmuöljytön valmistaja.

GMO

Tuotteemme eivät sisällä geenimanipuloituja raaka-aineita. Ne ovat niin hämärää tavaraa, että parempi pysyä vaan kaukana. Tuotteemme ovat läpikotaisin sitä miltä ne ulospäin näyttävät. Tässä tapauksessa oikeasti kannattaa ihastua ulkonäköön.

Lisäaineet

Tavoitteemme on pitää ainesosaluettelomme mahdollisimman selkeinä ja ymmärrettävinä. Siinä auttaa jo kovin, että käytämme mahdollisimman vähän lisäaineita, jolloin e-koodimerkinnät eivät vilise silmissä. Pidämme myös mahdollisuuksien mukaan makeutusaineet tuotteissamme minimissä.


Allergeenit

Pyrimme minimoimaan allergeenien määrän tuotteissamme. Emme käytä esimerkiksi seesamisiemeniä ollenkaan ja soijastakin olemme luopumassa. Huomioitavaa on, että kaikki tuotteemme sisältävät gluteenia. Muita tuotannossa käytettäviä allergeeneja on tällä hetkellä maito, kananmuna ja manteli.

Vegaanisuus

Pystymme leipomaan vegaanisia tuotteita ja sellaisia meiltä löytyykin valikoimastamme. Huomioitavaa kuitenkin, että emme ole ainoastaan vegaanisia tuotteita valmistava leipomo, vaan linjastoissamme saattaa olla jäämiä eläinperäisistä raaka-aineista.

Hävikki

Kun hävikki pysyy mahdollisimman pienenä kaikki voittavat. Koska voittaminen on kivempaa kuin häviäminen haluamme pakata tuotteemme hyvin. Muovi suojaa leivonnaisia pakkaskuivumiselta ja lisäksi ehkäisee niiden pilaantumista elinkaarensa aikana.