LEIPOMOTUOTTEET PAKASTEENA

Teollisuustuotanto

Olemme erikoistuneet toiminnassamme pakasteleivonnaisten valmistukseen. Valmistamme laajan valikoiman erilaisia ruoka- ja kahvileipätuotteita suurkeittiöiden ja elintarvikealan käyttöön.

Valmistamamme tuotteet ovat kypsä-, raaka- ja esipaistotuotteita.

Vahvuutemme näkyy:
- erilaisissä sämpylätuotteissa, joiden ideoinnissa vain taivas on rajana
(vitriinisämpylät, hampurilaissämpylät, katesämpylät, halkaistuna  tai kokonaisena, pintakuvionneilla, erilaisilla koristeluilla jne.)

- lukuisat pullapohjaiset tuotteet perinteisestä voisilmästä marjapiirakoihin. Täytteet ideoimme itse, mutta salaisuus piilee täydellisessä pullataikinassa.

- ruokaleivät ja erilaiset palaleivät valmistamme perinteitä vaalien, mutta tehokkaasti ja kilpailukykyisesti.

-emme pelkää villejä ja erikoisia ideoitakaan. Jos brandisi kaipaa mustan sämpylän tai pinkin pullan ota yhteyttä.

 

Laatua, Joustavuutta, Luotettavuutta

Uskomme pitkäjänteiseen yhteistyöhön, jonka haluamme taata laadukkailla tuotteille, joustavalla ja luotettavalla toiminnalla.

Käsityöleimaisuus, omaperäisyys, tasalaatuisuus ja toimitusvarmuus kuuluvat toimintamme kulmakiviin.

Valmistamme räätälöityjä tuotteita asiakkaan toiveiden mukaan. Tuotekehitys yhdessä asiakkaan kanssa varmistaa onnistuneen tuotteen.

Kotimaisuutta arvostaen

Laadunvalvonnan jatkuva kehittäminen, säännölliset tuotetestaukset, luotettavien raaka-ainetoimittajien käyttö ja palvelualttius varmistavat tuotteiden herkullisuuden, kilpailukyvyn ja erityisesti niiden laadukkuuden.


Suosimme raaka-ainevalinnoissa ensisijaisesti kotimaisia Suomessa valmistettuja tuotteita ja toimijoita. Ilmoitamme tuotteissa kotimaisuusasteet (Joutsenmerkin kriteereillä).

Avainlippu merkkinä kotimaisuudesta

Vuonna 2010 Suomalaisen Työn Liitto myönsi Villähteen Leipä Oy:n ruoka- ja kahvileipätuotteille Avainlipun käyttöoikeuden. Suurin osa suomalaisista suosii ensisijaisesti kotimaisia tuotteita ja palveluita. Kuluttajat myös vaativat entistä enemmän tietoa tuotteiden alkuperästä. Kuluttajien mielikuvissa suomalainen alkuperä merkitsee laadukkuutta ja turvallisuutta, ja erittäin hyvin tunnettu Avainlippu on varmin tapa kertoa tuotteen kotimaisuudesta.Vastuullisuus

FSSC 22000 elintarviketurvallisuuden sertifiointijärjestelmä

Villähteen leipä Oy:lle on myönnetty FSSC 22000 elintarviketurvallisuuden hallinta- ja laatusertifikaatti. FSSC (Food Safety System Certification) 22000 on nykyaikainen elintarviketurvallisuuteen keskittyvä toiminnanohjausjärjestelmä. Sen
tarkoituksena on hallita elintarviketurvallisuutta ja kehittää suunnitelmallisesti koko yrityksen toimintaa.

FSSC 22000 -standardi on kansainvälisen Global Food Safety Initiative (GFSI) tunnustama ISO pohjainen standardi elintarviketurvallisuuden sertifioidun hallintajärjestelmän käyttöönottoa varten. Sen etuina ovat mm. elintarvikkeisiin liittyvien riskien minimointi, sisäisten prosessien hallinnan tehostuminen ja henkilökunnan motivaation paraneminen hyvään työsuoritukseen keskittymisen ja selkeiden ohjeiden myötä.


Pakkaukset hyötykäyttöön

Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy on antanut Villähteen Leipä Oy:lle todistuksen, että yritys huolehtii markkinoille toimittamiensa pakkausten hyötykäytöstä EU:n direktiivien, jätelain ja valtionneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti.