Tulosta

Leipätarinan jatkoa

22

Yritys on erikoistunut leipomopakasteiden valmistukseen. Monipuolinen tuotevalikoima sisältää ruokaleipiä, kahvileipä-, sekä eines tuotteita. Leipomo työllistää noin 15 henkilöä ja sen liikevaihto on n. 2,04 milj.euroa.

Nykyisin leipomo toimittaa leivonnaiset pääsääntöisesti pakasteina asiakkaille. Tuotteet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, toiveet ja tarpeet huomioiden. Tuotteita valmistetaan raaka- ja kypsäpakasteiksi sekä esipaistettuna.

Viimeisin laajennus tiloissa valmistui keväällä 2010 kun yritys laajensi entisestään leivonnaispakasteiden varastointi- ja käsittelytiloja vastaamaan nykyisiä haasteita. Pakastusprosessin kehittäminen ja ammattitaitoinen raaka-aineiden hallinta on mahdollistanut kilpailukykyisten erikois- ja pakastetuotteiden valmistamisen. Tuotteiden kehittäminen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, käsityöleimaisuus, laatu, nopeus ja joustavuus ovat avaintekijöitä, joiden pohjalle toiminta perustuu.

Leipomon yhteydessä toimiva kahvila-konditoria tarjoaa edelleen herkulliset leivonnaiset vastapaistettuina ja tuoreina. Lämminhenkinen kahvila-konditorin palvelee joka päivä.
Valikoimasta löytyy herkut niin juhlaan kuin arjen pieniin hemmotteluhetkiin.

 

21